A început prima campanie a anului de colectare a deșeurilor electrice, electronice...

A început prima campanie a anului de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1052690133">

A început prima campanie de colectare a deșeurilor electrice, electronice, electrocasnice și bateriilor și acumulatorilor din acest an în județul Timiș.

Asociația Eco Positive și E-Recycling Services SRL în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș – ADID, organizează în perioada 20 martie – 20 mai 2023 în toate cele cinci zone ale județului Timiș o campanie de colectare a deșeurilor electrice, electronice, electrocasnice și bateriilor și acumulatorilor.

Obiectivele campaniei sunt: reducerea consumului de resurse naturale neregenerabile, reducerea impactului negativ asupra mediului, precum și diminuarea consumului de resurse naturale neregenerabile pentru producția de echipamente electrice și electronice, baterii și acumulatori.

Cetățenii vor putea preda echipamentele fie sunând la TelVerde 0800 444 800 (gratuit) sau la 0768 250 250 pentru a programa colectarea direct de la adresă (în cazurile deșeurilor voluminoase); fie aducând deșeurile la mașina de colectare.

În localitățile Timișoara, Dumbrăvița, Giroc, Moșnița Nouă și Ghiroda colectarea acestor deșeuri are loc permanent în perioada 20 martie – 20 mai, prin programare la 📞 TelVerde 0800 444 800 (gratuit) sau la 0768 250 250.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.