Institutul Francez și Centrul Cultural German din Timișoara, parteneri în proiectul cardului...

Institutul Francez și Centrul Cultural German din Timișoara, parteneri în proiectul cardului CulturaPLUS. Ce beneficii aduce

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1977653352">

Luna francofoniei se încheie cu o promoție a cardului CulturaPLUS, de la lansarea căruia au trecut 15 ani și care a oferit în acest răstimp o serie de facilități pentru cei care l-au achiziționat.

Cardul, care oferă reduceri la parteneri din domeniile cultural, educativ, sportiv și de divertisment, are acum o nouă grafică și până în data de 31 martie va putea fi dobândit de la Institutul Francez din Timișoara la un preț promoțional de 60 de lei pentru copii și 70 de lei pentru adulți.

Cardul CulturaPLUS, un proiect căruia i s-a alăturat și Centrul Cultural German, promovează parteneriatul între instituțiile din Timișoara, cu scopul de a atrage un public cât mai numeros spre cultură, oferind beneficii și reduceri unice în oraș, precum acces gratuit la biblioteci și reduceri la librării, bilete cu preț redus la teatre, la filarmonică, la muzeu și la spectacole pentru copii și pentru adulți, precum și tarife preferențiale pentru înscrieri la cluburi educative și sportive, iar din acest an, reduceri și la cele mai îndrăgite cafenele din oraș.

Lista completă a partenerilor și a reducerilor poate fi verificată pe site-ul Institutului Francez https://institutfrancais.ro/timisoara/cardul-cultura-plus/#/, și este în curs de actualizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.