Intervenție a trupelor speciale pentru extragerea unui bărbat care s-a încuiat în...

Intervenție a trupelor speciale pentru extragerea unui bărbat care s-a încuiat în casă după ce și-a agresat soția

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au intervenit în forță, duminică, în Cluj-Napoca, unde un bărbat de 30 de ani s-a blocat în locuință după ce și-ar fi agresat soția.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au fost sesizați duminică dimineața prin apel la 112 despre faptul că într-o locuința situată pe strada Senina o femeie ar fi fost victima unei agresiuni fizice, existând posibilitatea de a fi sechestrată de soțul acesteia.

În baza sesizării, s-au format echipaje de intervenție, la fața locului deplasându-se polițiștii, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi și echipaje medicale.

La momentul sosirii echipajelor, femeia se afla în afara imobilului, însă bărbatul se blocase în locuință, ulterior în podul imobilului.

După negocierile purtate cu acesta, luptătorii Serviciului pentru Actiuni Speciale au intervenit în forță, bărbatul fiind extras din interiorul locuinței.

Acesta a fost transportat apoi la o unitate medicală de specialitate.

De asemenea, și femeia, în vârstă de 27 de ani, a primit îngrijiri medicale.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul dosarului penal urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.