Întreruperi în alimentarea cu apă pe mai multe străzi din Timișoara. Anunțurile...

Întreruperi în alimentarea cu apă pe mai multe străzi din Timișoara. Anunțurile Colterm și Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunțat lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”.

Astfel, azi până la ora 18 e întreruptă căldura la PT 72. Sunt afectați consumatorii arondați străzii Simion Bărnuțiu nr. 67, 69, 71, 73, 75, 77, 79, 81 și 83.

Altfel, din cauza unor avarii, Aquatim întrerupe furnizarea apei până la ora 15 pe străzile Bulevardul Cetății, Crișan, Samuil Șagovici, Martir Cernăianu, Intrarea Pădurarilor, Ion Roată, Pomiculturii, din Timișoara, respectiv în Săcălaz, Sânandrei și Giroc.


De asemenea, presiunea va fi scăzută în Giarmata Vii, Moșnița Nouă și Sânmihaiu Român pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție, până la aceeași oră.

Reamintim că apa va fi întreruptă pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție la Otelec, până la ora 16, respectiv Honorici, Lugojel și Pădureni, până la 13.

Mâine, între orele 9-16, pe Calea Stan Vidrighin se va executa trecerea branșamentelor de apă de pe conducta veche pe cea nouă. Lucrările fac parte din proiectul de modernizare stradală, iar pe durata lor se va opri alimentarea cu apă la firmele Dalli, Tehnomet, Egeria, Lukoil, STPT, Aquatim Cerna, Rolling, Autogara Normandia, Elco, Agatex, Omfal și la cimitir. Tot mâine, în același interval orar apa va fi întreruptă la Pustiniș pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.