Întreruperi în alimentarea cu apă pe mai multe străzi din Timișoara. Ce...

Întreruperi în alimentarea cu apă pe mai multe străzi din Timișoara. Ce localități mai sunt afectate de avarii

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunțat întreruperea apei pentru remedierea unor avarii, până la ora 15, pe străzile Petre Ispirescu, Vânătorilor, Flacăra, Bobâlna, Vălișoara, Nicolae Ursu, Ismail, din Timișoara, precum și în Sânmihaiu Român, Bencecu de Jos, Utvin și Pișchia.

Reamintim că, tot azi, până la aceeași oră, în Buziaș se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Avram Iancu, Florilor și Câmpului pentru lucrări la rețeaua de distribuție iar între orele 9-15 se va opri apa în Covaci pentru executarea unei legături de conductă la intersecția străzilor Sfântul Mucenic Dimitrie și Teiului, se arată în comunicatul companiei de apă.

De asemenea, mâine, între orele 8-22, la intersecția Bulevardului Cetății cu Calea Torontalului se va executa cuplarea conductei noi DN 800.


Lucrările fac parte din proiectul ”Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 4 – bulevardul Cetății”, iar pe durata lor se va opri furnizarea apei la Punctele Termice de pe străzile Amforei și Labirint. Totodată, este posibil ca presiunea în partea de nord a orașului să fie mai scăzută.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.