Întreruperi în furnizarea apei calde și căldurii pe câteva străzi din Timișoara....

Întreruperi în furnizarea apei calde și căldurii pe câteva străzi din Timișoara. Anunțurile Colterm și Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunțat noi defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Timișoarei. Apa caldă și încălzirea sunt întrerupte azi, între orele 9 și 13 la punctul termic 38.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: C-tin cel Mare – parțial, Holdelor, Martir Alexandru Chorosi, Martir Ioan Mariutac, C-tin Rădulescu Motru, Pomiculturii – în total un număr de 22 branșamente.

Aquatim a anunțat lucrări de remediere a unor avarii în Timișoara, pe străzile Vasile Cârlova, Batania, Pindului, Apateu, Virgiliu, Herodot, Mătăsarilor, Mangalia, Câmpului, Brigadierilor, Căprioarei, Levănţica, Petre Olariu, Fermităţii, precum și în Săcălaz, Sânandrei, Recaș și Ianova, între orele 8-15, perioadă în care apa va fi întreruptă.

Altfel, sunt lucrări de spălare a rețelei de distribuție la Ianova, unde apa e întreruptă până la ora 15 iar pe strada Lacului, din Ghiroda, presiunea va fi scăzută până la aceeași oră.


Presiunea e scăzută și la Jimbolia, deoarece între orele 9-12 se va efectua spălarea rețelei de distribuție din Clarii Vii, iar vineri, 24 martie, între orele 9-12 se va spăla rețeaua din Bărăteaz.

Vineri, 24 martie, între orele 9-15 se va efectua spălarea rețelei de distribuție în Jebel. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei în localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.