Întreruperi în furnizarea căldurii și apei calde pe mai multe străzi din...

Întreruperi în furnizarea căldurii și apei calde pe mai multe străzi din nordul Timișoarei. Anunțurile Colterm și Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunțat defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Timișoarei. Astfel, apa caldă și încălzirea, sunt întrerupte azi, de la ora 9 la 14, la punctele termice 27, 28 și Modul UVT (Căminul nr. 3).

”Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Martir Gh. Iosub, Martir D-tru Osma, Leandrului, Sever Bocu, Amiciției, Arcașilor, C-tin cel Mare, Ecoului, Martir Silviu Motohon, Perlei – în total un număr de 43 de branșamente”, se arată în comunicatul companiei de termoficare.

De asemenea, Aquatim a anunțat întreruperea apei pentru remedierea unor avarii, până la ora 15, pe strada Olanda, Aleea Citadelei, din Timișoara, respectiv în Moșnița Nouă, Sânandrei și Remetea Mare.


La Sânmartinu Maghiar și Belinț, sunt lucrări de spălare a rețelei de distribuție între orele 9-16, respectiv a rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare, până la ora 15, fapt pentru care apa e de asemenea temporar oprită.

Compania de apă mai anunță că: ”Joi, 23 martie, între orele 9-12 se va efectua spălarea rețelei de distribuție din Clarii Vii, iar vineri, 24 martie, între orele 9-12 se va spăla rețeaua din Bărăteaz. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.