Medalie pentru elevii timișoreni la cel mai mare concurs de proiecte științifice...

Medalie pentru elevii timișoreni la cel mai mare concurs de proiecte științifice din Africa

0
DISTRIBUIȚI

Tunisia a găzduit în aceste zile „The International Festival of Engineering Science and Technology”, cel mai mare concurs de proiecte științifice de pe continentul african, care vizează mai multe discipline și este organizat pentru elevi și studenți, ale căror proiecte sunt evaluate de specialiști în domeniul respectiv.

La concursul care s-a desfășurat pe opt secțiuni – fizică, științele naturii, informatică, inginerie, biologie, multimedia și matematică – au participat 193 de echipe și aproximativ 500 de elevi, iar o echipă a Colegiului Național „C.D.


Loga” a fost invitată să participe cu un proiect.

Proiectul „Flight Simulator”  prezentat de Colegiul Național „C.D. Loga”, care a fost înscris la categoria Engineering și care îi are drept autori pe elevii Bogdan Pandele, Alexandru Scheusan, David Pandele și Vlad Pintea, coordonați de profesorul de fizică dr. Sandu Golcea și de prof. dr. Renata Boar,care a pregătit elevii în domeniul informaticii, s-a calificat, în urma jurizării, în finala din localitatea tunisiană Mahdia, dobîndind Medalia de Argint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.