Metal și hard rock din vestul țării: formația Ribozom pregătește lansarea albumului...

Metal și hard rock din vestul țării: formația Ribozom pregătește lansarea albumului de debut

0
DISTRIBUIȚI

Formația arădeană Ribozom a anunțat că pregătește lansarea albumului de debut „The war of our lives”, care conform mărturisirilor proprii „va avea un mesaj puternic pentru toată lumea și mai ales pentru cei care sunt la început de drum“.


Trupa alcătuită din Raul Nica (voce și chitară), Raul Pânzaru (chitară), David Tomuța (bass) și Eric Ștesco (tobe) a luat naștere în 2021 și este o trupă de metal și hard rock care a cântat în deschiderea unor concerte cu Cargo, Trooper, Phoenix sau DubluClick.

Printre evenimentele la care au cântat se numără Zilele Aradului, Teatrul de Vară Moneasa, Festivalul Rock Maris de la Port Arthur, festivalul Gugulan MTB din Caransebeș sau Symphonic Experience Arad, desfășurat pe stadionul „Francisc Neuman”. Formația Ribozom susține un turneu de promovare numit „Discover Tour 2023” care anunță apariția albumuli de debut până la jumătatea acestui an, primul lor concert din această serie urmând să se desfășoare la Cliub Flex din Arad în data de 24 martie.

Trupa Ribozom a susținut recent un concert în Timișoara, evenimentul fiind inclus în cadrul festivalului Time to Rock care s-a desfășurat la Casa Tineretului, în weekendul care a deschis oficial Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.