Nepalezi care încercau să treacă ilegal frontiera cu Serbia, în miez de...

Nepalezi care încercau să treacă ilegal frontiera cu Serbia, în miez de noapte, prinși de polițiștii de frontieră timișeni

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, judeţul Timiș, au depistat patru cetăţeni din Nepal, toți cu permise de ședere valabile, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Sebia.

„În data de 2 martie 2023, ora 02:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia – ITPF Timişoara au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat, la aproximativ 50 m de frontiera cu Serbia, patru cetăţeni străini care se deplasau din interiorul țării spre frontiera cu Sebia.


Persoanele în cauză, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost duse la sediul Poliţiei de Frontieră Lunga pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt din Nepal, cu vârste cuprinse între 28 și 38 de ani, toți având permise de ședere valabile pe teritoriul României”, a transmis ITPF Timișoara.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.