Noi întreruperi în alimentarea cu apă în Timișoara. În ce localități s-au...

Noi întreruperi în alimentarea cu apă în Timișoara. În ce localități s-au mai înregistrat avarii

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunțat întreruperea apei, azi, până la ora 15, pentru remedierea unor avarii, pe strada Cerna, Intrarea Lungă (inclusiv la Punctul Termic), din Timișoara, respectiv în Sânandrei și Urseni.

Reamintim că azi până la ora 16 e întreruptă apa și la Satchinez, iar pe 30 martie, în intervalul orar 9-16 se va opri apa în Hodoni, pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.


Tot azi, până la ora 15, în Buziaș se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Avram Iancu, Florilor și Câmpului pentru lucrări la rețeaua de distribuție. De asemenea, joi, 30 martie, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte pe Calea Stan Vidrighin. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe strada Chimiștilor și la firmele Hexagon, Lukoil, STPT, Aquatim, Rolling și la cimitir. Tot mâine, în Timișoara, între orele 9-15 sunt lucrări de conectare conducte. Pe durata acestora se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Timiș, Brândușei (inclusiv la Punctul Termic) și la Grădinița nr. 27. Iar tot joi, dar între orele 9-16, se întrerupe apa în Cartierul Aeroport, pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.