Parteneriat între CNAIR și CJ Timiș pentru un nou drum de legătură...

Parteneriat între CNAIR și CJ Timiș pentru un nou drum de legătură cu Aeroportul Internațional Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Ministrul Transporturilor a anunțat că, astăzi, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Consiliul Județean Timiș au semnat un parteneriat care va duce la amenajarea unui nou drum de legătură pentru Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara.

„Undă verde pentru construcția unui drum de conectivitate la Aeroportul Internațional «Traian Vuia»! Un parteneriat cu acest scop a fost încheiat astăzi între CNAIR și Consiliul Județean Timiș! Până în acest moment, am semnat 68 de astfel de parteneriate cu autoritățile locale.


În ultima conferință de presă am reiterat importanța unui sistem interconectat de transport care să corespundă noilor realități economice și cerințelor moderne de mobilitate urbană. Proiectul «Drum de conectivitate (Drum nou de legătură la reţeaua primară) A1 – Timişoara – Aeroport Traian Vuia/DNCT (profil 2+2)» reprezintă un astfel de exemplu care servește drept model de dezvoltare a infrastructurii de transport prin descentralizarea proiectelor de importanță locală și regională”, a transmis Sorin Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.