Percheziții la Timișoara și Pișchia, într-un dosar de trafic de droguri

Percheziții la Timișoara și Pișchia, într-un dosar de trafic de droguri

1
DISTRIBUIȚI

Patru persoane au fost reținute, iar alte două au fost plasate sub control judiciar într-un dosar de trafic de droguri.


Polițiștii și procurorii DIICOT Timișoara au făcut în acest caz șapte percheziții domiciliare.

Polițiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate și procurorii DIICOT Timișoara au făcut șapte percheziții domiciliare, în Timișoara și în localitatea Pișchia, din județul Timiș, la persoane bănuite de trafic de cannabis.

În perioada iulie 2021 – decembrie 2022, mai multe persoane ar fi comercializat, în mod repetat, canabis către consumatorii din județul Timiș.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate peste 140 de grame de canabis, 100 de grame de hașiș, un flacon din plastic cu lichid susceptibil a conține substanțe care produc efecte psihoactive, șase grindere, trei cântare și șase telefoane mobile.

Șapte persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 40 de ani, au fost duse la sediul DIICOT Timișoara pentru audieri.

Ulterior, față de patru dintre acestea a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar față de două a fost dispusă măsura controlului judiciar.

1 COMENTARIU

  1. Bravo dosar penal pt cannabis care urmeaza sa fie legalizat pana si in gernania. Ca sa se laude procurorii din Timisoara si sefii lor cu un fass ca au prins doi dealeri de iarba. Sovietic securisto communisto style

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.