Percheziții în Timiș și alte 16 județe într-un dosar de înșelăciune cu...

Percheziții în Timiș și alte 16 județe într-un dosar de înșelăciune cu mobilă la comandă. Prejudiciul uriaș creat

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Polițiștii din Iași fac marți dimineața 42 de percheziții în mai multe județe din țară într-un dosar în care se fac cercetări privind infracțiuni de înșelăciune în domeniul contractării de mobilă la comandă.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași fac 42 de percheziții domiciliare în județele Iași (13), Brașov (3), Ilfov (3), Galați (2), Bihor (2), Vaslui (2), Argeș (1), Bacău (1), Cluj (1), Constanța (1), Dolj (1), Prahova (1), Sibiu (1), Timiș (1), Mureș (1) și în municipiul București (8).

Supecții încasau avansuri de până la 10.000 euro, dar nu mai livrau niciodată mobila comandată de clienți. Până în prezent, au fost identificate peste 130 de persoane vătămate.

Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de aproximativ 4.000.000 de lei.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor de la serviciile de investigare a criminalității economice Brașov, Galați, Vaslui, Argeș, Bacău, Cluj, Constanța, Dolj, Prahova, Sibiu, Timiș, Mureș, Ilfov și București, al polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Iași – Secțiile 1-6 și Poliției Orașului Hîrlău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.