Peste 200 de spectatori la concertul formației Celelalte Cuvinte din Timișoara

Peste 200 de spectatori la concertul formației Celelalte Cuvinte din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Turneul de lansare a noului album al formației Celelalte Cuvinte, Lumea asta, a poposit la sfârșitul săptămânii trecute la Timișoara, în incinta Casei Tineretului, unde legendare formație a susținut un concert de zile mari.

Alături de compozițiile incluse pe noul disc al formației, trupa a abordat – așa cum era și firesc – și o serie de piese din categoria „oldies but goldies“, iar cei peste 200 de spectatori care au asistat la acest eveniment au avut parte de o seară memorabilă, în care multe din piesele vechi au fost prezentate într-o formă nouă.

Conform zicalei „dacă un lucru nu e stricat nu e nevoie să-l repari“ muzica formației care și-a început cariera la Timișoara este una în care rockul optzecist are un rol determinant.


La asta, se adaugă textele izbutite și vocea inconfundabilă a solistului Călin Pop și succesul e garantat. În plus, prin cooptarea chitaristului Marius Pop, care este fiul solistului trupei, sound-ul per ansamblu a fost updatat la vremurile noastre. Deși nu există contraindicații privitoare la vârsta ascultătorului, recitalurile celor de la Clelalte Cuvinte se adresează în special acelora care s-au născut înainte de 1989, iar succesul de care s-au bucurat membrii trupei în orașul lor de suflet Timișoara a fost subliniat de energia pozitivă emanată la locul faptei și de numeroasele autografe și poze de după concert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.