Politehnica Femina s-a impus și în derby-ul județean cu Banat Girls

Politehnica Femina s-a impus și în derby-ul județean cu Banat Girls

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timișoara Femina / Facebook (arhivă)

Politehnica Femina a obținut o nouă victorie ”la zero” în play-off-ul elitei.


Alb-violetele s-au impus azi la Comloșu Mare, în derby-ul cu ACS Banat Girls, scor 3-0 (2-0), și continuă să conducă în clasament.

Poli a deschis scorul în minutul 17, când Bianca Ienovan a fructificat din fața porții o centrare din partea dreaptă. La 0-1, gazdele au fost aproape de egalare, mingea căzând pe bara transversală în urma unei acțiuni în minutul 20 prin Hornea. La finele minutului 38, Ienovan a făcut ”dubla” după o acțiune individuală în banda stângă.

În repriza secundă s-a mai înscris o singură dată, tot în poarta celor de la Banat Girls. De această dată, în minutul 66, Ienovan i-a pasat Andei Jivan, care a marcat pentru 3-0 cu un șut din careu în dreapta portarului.

Politehnica a început cu: C. Roșu – Meluță (cpt.), Bratu, Corneil, Ancăș, Sucilă, Mirea, Roșu, Jivan, Mihăilesc și Ienovan.

În urma acestui rezultat Politehnica a acumulat 42 de puncte și are un avans de șase puncte în fața campioanei ”U” Cluj, care are meci mâine, pe teren propriu, cu bucureștencele de la Carmen. În runda a patra a play-off-ului, alb-violetele primesc pe 1 aprilie, de la ora 11, pe ”Știința”, replica celor de la Vasas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.