Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în vestul...

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în vestul țării

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, se arată în prognoza pentru următoarele patru săptămâni, publicată marți de Administrația Națională de Meteorologie.

Săptămâna 27.03.2023 – 03.04.2023

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cu excepția regiunilor sud-vestice, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în vest și nord-vest.

Săptămâna 03.04.2023 – 10.04.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice și nord-estice.

Săptămâna 10.04.2023 – 17.04.2023

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în sud-est.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar, local în sud-vest, centru și nord-vest, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 17.04.2023 – 24.04.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile sud-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.