Pseudo-jurnalist PRESSALERT.ro, la mitingul polițiștilor din București. Dacă îl recunoști, trimite-ne un...

Pseudo-jurnalist PRESSALERT.ro, la mitingul polițiștilor din București. Dacă îl recunoști, trimite-ne un mesaj UPDATE Reacția MAI

0
DISTRIBUIȚI

Un pseudo-jurnalist de la PRESSALERT.ro a fost, ieri, la mitingul polițiștilor de la București. Individul a fotografiat/filmat îmbrăcat cu o vestă pe care era logo-ul PRESSALERT.ro.

”Când a fost întrebat de un coleg de presă , a spus că este Andrei din Timișoara, că șef este acum unul Popa.


După care a fugit de acolo. Evident că acest individ nu are legătură cu PRESSALERT.ro. Apropo, e logo-ul vechi al site-ului cel de pe vesta sa. Șefii de la unitatea militară de unde este acest pseudo-jurnalist ar trebui să știe că lumea e mică și informația circulă. Plus că e ilegal”, a scris Dragoș Boța, editorul șef al PRESSALERT.ro pe contul său de Facebook.

Dacă îl recunoașteți dați-ne un mesaj pe redactia@pressalert.ro sau pe telefonul redacției 0748836836.

UPDATE În urma semnalării faptului că o persoană s-a pretins jurnalist PRESSALERT.ro la mitingul polițiștilor de la București, conducerea M.A.I. a reacționat, susținând că a dispus de îndată verificări pentru ”stabilirea identității persoanei indicată că și-a însușit în fals calitatea de jurnalist al publicației PRESSALERT.RO”.

”Scopul verificărilor dispuse este acela de a identifica eventuale elemente constitutive ale unor infracțiuni sau contravenții comise prin activităţile desfășurate de persoana respectivă la evenimentul din data 24.03.2023. În urma primelor măsuri, vă informăm că activitatea de identificare este îngreunată de faptul că persoana în cauză are fața acoperită de o mască și poartă ochelari. Facem precizarea că activitatea de identificare continuă, inclusiv prin verificări ale unor fotografii sau clipuri care ar fi putut surprinde persoana în cauză”, se mai arată în comunicatul MAI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.