Război în Ucraina, ziua 396. Lupte grele la Bahmut. Un general ucrainean...

Război în Ucraina, ziua 396. Lupte grele la Bahmut. Un general ucrainean a inspectat linia frontului

0
DISTRIBUIȚI

Generalul ucrainean Oleksandr Syrskyi a vizitat linia frontului și ulterior a declarat că apărarea orașului Bakhmut este „necesară din punct de vedere militar”, potrivit Sky News.

Generalul-colonel Oleksandr Syrskyi susține că trupele sale continuă să respingă atacurile rușilor asupra orașului din estul țării.

Reprezentanții armatei ucrainene au anunțat că Syrskyi a vizitat linia frontului din est pentru a rezolva „aspectele problematice care împiedică executarea eficientă a sarcinilor de luptă” și a luat „decizii operaționale menite să ne consolideze capacitățile de descurajare și de a provoca daune inamicului”.

Nu au fost oferite detalii despre vizita, însă comentariile lui Syrskyi indică intenția Ucrainei de a continua să lupte în Bakhmut, în ciuda numărului mare de decese.

„Cea mai intensă fază a bătăliei pentru Bakhmut continuă.


Situația este în mod constant dificilă. Inamicul suferă pierderi semnificative în resurse umane, arme și echipamente militare, dar continuă să desfășoare acțiuni ofensive. Apărarea de la Bakhmut se datorează necesității militare… Noi calculăm toate opțiunile posibile pentru evoluția evenimentelor și vom reacționa în mod adecvat la situația actuală”, a declarat generalul.

Orașul Bakhmut din regiunea estică Donețk a Ucrainei este văzut de Rusia ca un punct de plecare spre localitățile mai mari Kramatorsk și Sloviansk. Rusia și Ucraina au suferit pierderi grele în bătălia de la Bakhmut, care a început vara trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.