Ripensia a pierdut la limită amicalul cu UTA de la Sânnicolau Mic

Ripensia a pierdut la limită amicalul cu UTA de la Sânnicolau Mic

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Roș-galbenii, la fel ca în multe alte pauze competiționale, au fost partener de test pentru arădeni. UTA, aflată pe loc de baraj de supraviețuire în elită, s-a impus doar cu 1-0 în fața Ripensiei, care luptă la rândul ei pentru a nu retrograda din eșalonul secund.

Pe terenul ”Banatul”, din cartierul arădean Sânnicolau Mic, bază care ar fi de top în Timișoara, oaspeții s-au prezentat destul de bine.


Gazdele puteau deschide scorul în minutul 15, în urma unui penalty acordat pentru faultul lui Stoi la Ubbink. Dar Keșeru a arătat de ce nu mai e un jucător de primplan și a tras în transversală. S-a făcut până la urmă 1-0 din minutul 35, când Anton a marcat simplu din fața porții tot după o fază la care Keșeru nu și-a făcut pașii cum trebuie.

În repriza a doua ”Ripi” a reușit chiar să intoducă mingea în plasă în minutul 84, dar Bobocea a fost semnalizat în ofsaid.

Pentru Ripensia, locul 6, cu 16 puncte, în grupa B a play-out-ului, urmează sâmbătă, 1 aprilie, ora 11, un derby județean la Dumbrăvița, cu CSC. Alb-verzii nu au anunțat disputarea unui joc amical. Nici Poli Timișoara nu dispută amical în acest weekend.

UTA: Kucher (30, Balauru; Fl. 60 Iacob)) – Vukcevic (46, Benzar), Chindriș, Benga (46, Hoxhallari), Roger (46, Dobrescu) – Batha (46, Cascini), Anton (46, Ristin) – Stahl (46, Ekmekci), Ubbink (46, Barbosa), R. Popa (46, Isac) – Keșeru (46, Milosevic).. Antrenor: Laszlo Balint.

Ripensia: I. Rus (63, Toroc, 75, I. Rus) – Zamfirescu, Țieranu, Butnărașu (46, Gladun), Lungu – Stoi (78, Ardeiu), Moraru (70, Morariu), Vidrăsan (75, Cracea), Nistor, D. Ciurel (78, Andreaș) – Sofran (75, Bobocea). Antrenor: Iulian Muntean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.