Royal Unknown Artist a lansat un nou material discografic, inclusiv prima piesă...

Royal Unknown Artist a lansat un nou material discografic, inclusiv prima piesă în limba română

0
DISTRIBUIȚI
RUA alături de Bogdan Șerban la emisiunea Guerilla Showcase Foto: Facebook

Formația Royal Unknown Artist (R.U.A.) a revenit în fața publicului cu un nou EP, care poartă numele de „Lights Get Low”.

„Noul material conține șase piese care combină influențe de electro pop rock, fresh și dinamice în piesele «Sail Away» și «It’s Life», adaugă energie și elemente de punk rock la piesa ce poartă titlul albumului, exploziile de electro industrial rock se resimt în «Rebel Beat» iar latura indie-balad este  pregnantă în piesa What do you do?».


Surpriza acestui album este prima piesă  a formației în limba română «Roșu si Verde», aceasta fiind noua latură de rock alternative românesc pe care membrii trupei o explorează“, a transmis formația în prezentarea acestui EP.

Imaginea trupei Royal Unknown Artist este timişoreanca Minola Szikszai, care a devenit cunoscută graţie primului concurs de talente desfăşurat la televiziunile autohtone, Alege ASIA, în urma căruia s-a înfiinţat trupa Pops, formaţie care a cântat în anul 2003 pe una din scenele festivalului Sziget din Budapesta. După destrămarea proiectului, Minola a terminat Facultatea de Drept și a dispărut câțuva ani din lumina reflectoarelor, revenind cu albumul de debut RUA, „Transcendent Love”. Formația a luat o pauză  de la scena muzicală de live în luna iulie 2022, solista aducând pe lume un băiețel la finalul anului.

RUA înseamnă Minola Szikszai (lead vocal, compozitor, textier), Radu Mihnea Dragomir (chitară bass, producător, inginer mix si master), Ioan Nacu (chitară 2023), Raluca Pascaru (tobe 2020 -prezent). Cu ocazia lansarii noului EP, „Lights get low”, trupa a avut prima apariție live pe anul acesta, în cadrul emisiunii Guerilla Showcase cu Bogdan Șerban, în data de 30 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.