Sârb prins în timp ce încerca să intre în România cu o...

Sârb prins în timp ce încerca să intre în România cu o mașină furată din Germania

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean sârb la volanul unui autoturism care figurează ca bun căutat de autoritățile din Germania.

„În data de 18 martie 2023, în jurul orei 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un cetăţean sârb, în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism marca Volksvagen Golf GTI, înmatriculat în Serbia.


În cadrul verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, în anul 2017. În legătură cu cele constatate, cetățeanul sârb a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport ar fi căutat de autorități. Drept urmare, autovehiculul (în valoare de aproximativ 125.000 lei) a fost indisponibilizat de către colegii noştri, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun”, a transmis Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.