Scena muzicală timișoreană ajunge la București prin intermediul platformei Muzicon: showcase-uri cu...

Scena muzicală timișoreană ajunge la București prin intermediul platformei Muzicon: showcase-uri cu Volga ARM și Ioan Popovici

0
DISTRIBUIȚI

Platforma de promovare și sprijin pentru artiștii muzicali timișoreni Muzicon organizează două evenimente în București care își propun să prezinte muzicienii din orașul nostru în capitala țării noastre.

Primul dintre acestea va avea loc în data de 19 aprilie la Zadar Bar, alături de formația Volga ARM. Noua trupă timișoreană a avut perioada de incubație în anii 2020-2021, când au fost compuse piese. Anul trecut primele creații au fost eliberate în lume sub forma unor cântece cvasi-rock, luminoase şi pluri-potente despre neputințe şi nepăsari, iar formația este alcătuită din Toma, Joy și Denis.

Următorul showcase din București de prezentare a scenei locale muzicale din Timișoara va avea loc în data de 26 aprilie la Londohome cu Ioan Popovici.

Despre puterea de a te expune, despre o prietenie nemărginită cu greșeala și eșecul care paradoxal devin profesori si prieteni buni, despre neobosita repetare până la reușită, despre simplu și despre „be like water” este ceea ce vei gasi la piesele lui Ioan Popovici.


Membru al Effect band și mai apoi al Flare și Flarehead, Ioan Popovici pornește un nou proiect muzical, cu piese proprii și multă energie rock alături de Alin, tobarul cu care împarte scena de mai bine de 15 ani.

Muzicon, cunoscută melomanilor din Timișoara drept o conferință dedicată scenei muzicale alternative din Timișoara s-a dezvoltat și a devenit Muzicon.hub, o platformă de promovare și sprijin pentru artiștii ce activează în acest sector cultural. În cadrul hub-ului sunt prezenți mai mulți muzicieni care au la dispoziție săli de repetiție, un studio de producție muzicală și mai multe spații de studiu individual. Cel mai important demers al celor de la Muzicon a avut loc la începutul lunii noiembrie a anului trecut sub numele de Muzicon Showcase , eveniment în cadrul căruia au fost prezentate câteva dintre proiectele muzicale locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.