SCM Politehnica, învinsă de CSA Steaua într-un joc cu aproape 80 de...

SCM Politehnica, învinsă de CSA Steaua într-un joc cu aproape 80 de goluri

0
DISTRIBUIȚI
Foto: scmtimisoara.ro (arhivă)

SCM Politehnica a pierdut ieri seară în deplasare cu CSA Steaua Bucureşti, scor 37-42. Duelul cu „garda jos” a făcut ca alb-violeţii să încaseze un număr mare de goluri deşi a şi marcat mult peste medie.

Încă de la pauză scorul era deja unul foarte mare, de meci aproape „full”, dar bănăţenii au fost trădaţi de apărare, deşi au ţinut destul de aproape de adversar.


24-21 era scorul pentru gazde în urma primelor 30 de minute de joc.

Poli a reuşit uneori să se apropie periculos, la două goluri distanţă, de roş-albaştrii, dar în ultimele secvenţe ale jocului Steaua şi-a apropiat victoria. Trif a fost cel mai bun marcator al lui Poli, cu opt reuşite, într-un meci în care şi portarul Lazăr a fost marcator. Gazdele l-au avut pe fostul alb-violet Krsto Milosevic, golgheter în meci, cu 11 goluri.

SCM Poli rămâne pe 11, cu 19 puncte, loc teoretic de baraj, nefiind exclus ca la finalul stagiunii aceaste poziţii să nu mai aibă emoţii. Urmează o pauză în campionat, naţionala având „dublă” cu Insulele Feroe, în 8 și 11 martie, în calificările pentru Euro. Pe 18 martie, SCM Poli primeşte replica celor de la CSM Oradea, „lanterna” cu zero puncte şi de regulă un sparring partner pentru alb-violeţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.