SCM Politehnica a luat doar un punct din jocul cu CSM București

SCM Politehnica a luat doar un punct din jocul cu CSM București

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica Timișoara a remizat astăzi, în runda a 23-a a Ligii Zimbrilor, cu CSM București, scor 30-30 (16-13).


Alb-violeții ar fi putut învinge formația mult mai bine clasată din capitală, dar în același timp putea rata și singurul punct obținut la ultima acțiune a jocului.

Poli a condus cu trei goluri la pauză și a reușit per total un joc bun cu destui tineri. În ultimul minut alb-violeții aveau șansa victoriei, după ce au condus constant. CSM a terminat meciul cu un om mai puțin, însă timișorenii nu au reușit să concretizeze atacul decisiv, a urmat și șansa bucureștenilor, dar în ultima secundă execuția a fost parată și s-a terminat egal.

Marius Sadoveac a fost principalul marcator al bănățenilor, cu zece goluri. Remarcabil a fost însă și aportul tânărului Darius Bran, cu cinci reușite. În clasament, Poli se află în continuare pe o poziție care nu-i face onoare, locul 12, de baraj, cu 23 de puncte din 23 de meciuri. Bucureștenii sunt pe 5, cu 40 de puncte și un joc mai puțin.

Pentru Poli urmează miercuri, 5 aprilie, de la ora 18, jocul de acasă, cu Dinamo, în Cupa României, apoi sâmbătă, 8 aprilie alb-violeții au meci în deplasare la CSM Vaslui în campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.