Seară specială cu muzică irlandeză tradițională, la Timișoara, alături de formația The...

Seară specială cu muzică irlandeză tradițională, la Timișoara, alături de formația The Dockers

0
DISTRIBUIȚI

Formația de muzică irlandeză The Dockers va susține un concert inedit la Timișoara, evenimentul urmând să se desfășoare joi, 16 martie, de la ora 19, la Manufactura.

„În Timișoara am fost primiți întotdeauna cu brațele deschise de către public.


Am cântat și în deschiderea recitalului The Mahones, care a fost un succes neașteptat cumva din partea noastră, după un alt recital în deschiderea celor de la The Rumjacks, ambele desfășurându-se în colaborare cu cei de la Manufactura. Timișoara este un oraș care ne-a primit cu brațele deschise chiar de la început și ne bucurăm pentru asta. Vă promitem că va fi o seară specială“, au transmis cei doi membri ai formației The Dockers, Deak Endre și Stike Molnar, care au un playlist care include piese irlandeze celebre din categoria „Whiskey in the jar”, „Molly Malone” sau „Drunken Sailor”. Invitata specială a concertului din Timișoara este Robyn Torhjelm Benedek la acordeon.

Membrii formației The Dockers vor susține concerte și în Arad, evenimentele urmând să se desfășoare miercuri, 15 martie, de la ora 20, la Club Flex, și vineri, 17 martie, de la ora 20, la Old Lady S Pub.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.