Sloturile sportive: un alt mod de abordare a sportului în jocurile de...

Sloturile sportive: un alt mod de abordare a sportului în jocurile de noroc

0
DISTRIBUIȚI
Photo by Aarón González

Jocurile de noroc sunt un domeniu bine dezvoltat, ce conține multiple tipuri de jocuri. Sloturile, jocurile de masă, cele de tip Bingo, loteriile și pariurile sportive, toate sunt categorii de joc ce pot fi accesate de jucători în ofertele cazinourilor online.

Cu ajutorul tehnologiei informaționale, jocurile de noroc au fost integrate pe platforme de joc profesioniste. Dacă înainte se puteau plasa pariuri doar în agenții, astăzi pot fi plasate și pariuri online la cazinourile de pe internet.

O altă abordare a sporturilor

Un nou concept de abordarea a lumii sporturilor constă în integrarea sa și în alte categorii de joc de noroc. Sloturile sunt o astfel de categorie. În categoria lor au fost lansate jocuri de tip slot ce au drept temă sporturi celebre precum fotbalul, boxul și hocheiul. Iată care sunt cele mai populare jocuri de acest tip și principalele lor caracteristici.

Football Champions Cup – oferit de NetEnt

Slotul Football Champions Cup celebrează sportul rege, așa cum reiese și din titlul său. Simbolurile sale reprezintă cupe, tricouri de jucător, adidași cu crampoane, și multe alte obiecte specifice fotbalului.

Jocul include caracteristici speciale și simboluri Wild și Scatter. Sunt oferite rotiri gratuite în care fiecare rotire în parte va reprezenta o partidă. RTP-ul  său este de 96,82%, unul din punctele sale forte fiind lovitura de 11 metri pe care o poți executa.

Football Carnival  – oferit de Playtech

Fotball Carnival este un alt slot ce a reușit să atragă atenția jucătorilor.


Și aici fotbalul va fi în centrul atenției. Deși slotul a fost lansat în ideea de a celebra Cupa Mondială din anul 2014, a reușit să rămână în centrul atenției iubitorilor de fotbal.

Jocul are în componența sa simboluri speciale de tip Wild și Scatter. De data aceasta, nu vei regăsi cupe în joc ci drapeluri, celebra statuie din Rio, jucători importanți din echipele de fotbal și suporteri. Jocul are un RTP de 91,32%.

Hockey League  – oferit de Pragmatic Play

Iubitorii de hochei pot regăsi acest sport și în sloturile precum Hockey League. Nici aici nu lipsesc simbolurile speciale Scatter și Wild, iar întreaga activitate se va desfășura pe fundalul unui teren de joc, în care tribunele vor fi pline de spectatori.

RTP-ul jocului este de 94,11% și poți primi rotiri gratuite, acestea fiind unul din punctele tari ale jocului. În simboluri vei regăsi jucători de hochei, dar și simbolurile cărților de joc clasice.

Let’s Get Ready to Rumble – oferit de Relax Gaming

Slotul Let’s Get Ready to Rumble e un joc dedicat boxului de această dată. Prin urmare, sacii de box și mănușile vor fi nelipsite pe rolele de joc. Simbolurile Wild vor fi prezente negreșit, fiind regăsite sub 4 forme: Sticky, Uppercut, Hook și Title Fight.

Jocul are un RTP de 96,14%. Spre deosebire de alte sloturi similare, aici nu sunt oferite rotiri gratuite.

Super Striker – oferit de NetEnt

Și Super Striker este un slot sportiv jucat adeseori de clienții cazinourilor online. Jocul oferă rotiri gratuite, simboluri speciale, și funcții precum Golden Multiplier și Bet Slip.

RTP-ul jocului este ceva mai mare de această dată, având o valoare de 96,04%. Grafica jocului, dar și efectele sonore utilizate, sunt de înaltă calitate și oferă o experiență apropiată de cea reală. 

Pro sau contra promovării sportului în sloturi?

Sportul poate fi abordat în multiple feluri. Integrarea acestui domeniu în jocurile de tip slot nu poate fi privit ca fiind un lucru negativ. Sloturile fac posibilă combinarea acestei pasiuni cu un tip de joc mai dinamic. Cu toate acestea, tot pariurile sportive oferă o experiență mai „vie” a jocului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.