Solista timișoreancă Ana Kui a lansat o nouă melodie din albumul ei...

Solista timișoreancă Ana Kui a lansat o nouă melodie din albumul ei de debut – ”Gânduri Țesute”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook Ana Kui

Ana Kui a lansat piesa „Nevoie de tine“, melodia fiind inclusă pe albumul ei de debut, Gânduri țesute. Piesa a cărei producție muzicală a fost realizată deproducătorul muzical  Johnny Kui are și are parte de mixaj și master de Cătălin Ivașcu.

Anul trecut Ana Kui a apărut ca invitată specială la concertul formației Dincolo de Ziduri desfășurat la Casa Tineretului, iar în luna iulie, împreună cu Johnny Kui și Beck Corlan,  Ana a susținut câteva recitaluri în cadrul unui festival din Suedia, Gullbrannafestivalen.

„Am avut un gând…că noi oamenii avem o foame de dragoste, de vindecare, acceptare, pace, pe care ceilalti oameni nu o pot astâmpăra.


Suntem „vase” micute, firave, crăpate, purtăm cu noi o putere limitată de a oferi lumii ceea ce are nevoie. Dar este un verset din Biblie așa de frumos care spune „Harul Meu îți este de ajuns, căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită” 2 Corinteni 12.9 …și așa primim un sens și un contur tot mai frumos și unic, fiecare, purtând mai departe daruri primite de sus. Așa s-a născut piesa Nevoie de Tine“, spune Ana Kui în descrierea acestei piese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.