Stadionul CFR din Timișoara va fi folosit în continuare de Spitalul Militar

Stadionul CFR din Timișoara va fi folosit în continuare de Spitalul Militar

1
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că facilitatea Spitalului Militar amplasată pe Stadionul CFR din Timişoara va rămâne operațională în următoarele luni.

„În contextul pandemic, la nivel național au fost înființate în anul 2020 trei asemenea facilități, la Bucureşti, Constanța şi Timişoara.


La început de 2023 se intenționa închiderea lor, dar am solicitat Ministerului Apărării Naționale menținerea spitalului nostru, invocând printre altele şi faptul ca Timişoara e capitală europeană a culturii. Am rămas cu facilitatea funcțională, celelalte două închizându-se. Mulțumesc Ministerului Apărării Naționale pentru sprijin!”, a transmis prefectul Mihai Ritivoiu.

1 COMENTARIU

  1. Spitalul este o abominatie si covid este o frauda masiva, aici in acest spital a murit bunicul meu pe vremea covid. Nu ne-au lasat sa il vedem, militari peste tot, nu avea caldura, tratamente adecvate nimic (numai experimente cu medicamente) si multa frica, te impiedica sa iti vezi rudele in mortii mamii lor ca daca ii prind nu stiu ce le fac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.