Percheziții la un tânăr din Timișoara, suspectat că distribuia unor dealeri stradali...

Percheziții la un tânăr din Timișoara, suspectat că distribuia unor dealeri stradali droguri aduse din Spania

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1151523422">

Un tânăr de 26 de ani a fost reținut de procurorii DIICOT din Timișoara după ce ar fi distribuit droguri aduse din Spania unor dealeri stradali.

Potrivit IGPR, polițiștii și procurorii DIICOT Timișoara au făcut miercuri o percheziție domiciliară la un tânăr de 26 de ani, care a fost depistat în flagrant delict, în trafic, în cursul aceleiași zile, având asupra sa substanțe psihoactive.

Din cercetări a reieșit că drogurile ar fi fost aduse din Spania, prin intermediul unor firme de curierat internațional sau transport de persoane, depozitate în Timișoara și, ulterior, distribuite periodic unor dealeri stradali.

În urma percheziției au fost confiscate 1,5 kilograme de canabis, 100 de grame rezină de cannabis, 122 de comprimate de ecstasy, cinci grame de amfetamină, două grame 3-CMC, șapte doze timbru LSD, trei telefoane și două cântare.

Ulterior, procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Joi, acesta va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.