Tânăr din vestul ţării, reţinut pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Ce...

Tânăr din vestul ţării, reţinut pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Ce au găsit poliţiştii în urma percheziţiei

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr din judeţul Arad a fost subiectul unei percheziţii a poliţiştilor de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, alături de cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Ieri dimineaţă la domiciliul acestuia din Căpâlnaş au fost găsite în urma percheziţiei două arme lungi, de provenienţă industrială, fără elemente de identificare, precum şi sute de gloanţe.

Sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova poliţiştii au descins la tânărul de 21 de ani, din Căpâlnaș, judeţul Arad.


„Au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 2 arme lungi, de proveniență industrială, cu țevi tip lisă, fără elemente de identificare, și 300 de bucăți de cartușe letale (glonț), cu capse nepercutate, de calibrele 5,6 și 6 milimetri”, a informat IPJ Arad.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova cu propunerea luării unei măsuri preventive, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.