Tânăr fără permis, reținut după ce a lovit un copil cu o...

Tânăr fără permis, reținut după ce a lovit un copil cu o mașină neînmatriculată

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-571468807">

Un tânăr de 18 ani fără permis, care ar fi accidentat grav duminică un copil în localitatea Dognecea și ar fi fugit de la fața locului, a fost reținut luni seara de polițiștii din Caraș-Severin.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, polițiștii din Bocșa au reținut luni seara pentru 24 de ore un tânăr de 18 ani, bănuit că duminică, în jurul orei 18.00, ar fi condus o mașină în Dognecea, iar la un moment dat ar fi accidentat grav un minor.

După producerea accidentului, tânărul ar fi parcat mașina în curtea casei sale, părăsind locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Imediat după eveniment, copilul accidentat a fost transportat de familie, cu mașina personală, la cel mai apropiat centru de permanență, de unde a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat la spital.

Polițiștii au stabilit că tânărul de 18 ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu figura înmatriculat în circulație.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Tânărul va fi prezentat procurorului de caz, pentru dispunerea de măsuri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.