Tânăr reținut de polițiști după ce a luat la bătaie un șofer...

Tânăr reținut de polițiști după ce a luat la bătaie un șofer în vârstă de 76 de ani pentru că ar fi condus prea încet

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii din Hunedoara au reținut un tânăr de 28 de ani, acuzat de loviri sau alte violenţe şi distrugere. Victima bărbatului a fost un șofer în vârstă de 76 de ani, care a fost bătut pe o stradă din cartierul hunedorean Peștișu Mare, pe motiv că se deplasează prea încet cu autoturismul. Familia bătrânului spune că acesta circula regulamentar.

„Socrul meu a fost bătut cu bestialitate, în trafic, pentru simplul motiv că a respectat semnele de circulație. Nu știu încotro ne îndreptăm ca și civilizație, ca și oameni, dar ceea ce s-a petrecut astăzi m-a cutremurat. Să agresezi atât de brutal un om în vârstă, să-ți pierzi orice urmă de control pentru că cel din fața ta nu se deplasează suficient de rapid, să uiți de norme rutiere, de legi morale, de legi penale, doar pentru a te «răcori» puțin, mi se pare incalificabil.


Cred, însă, că faptele acestui neom nu vor rămâne fără repercusiuni din partea organelor abilitate și ale instanței de judecată”, a scris pe pagina sa de Facebook nora vârstnicului.

Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la fața locului au stabilit că bărbatul de 76 de ani, din Hunedoara, în jurul orei 9.15, marți, 21 martie 2023, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii din oraș, ar fi fost claxonat de șoferul unui autoturism care se deplasa în spatele său, pe motiv că rulează cu viteză prea mică.

Șoferul a fost urmărit de tânăr până în cartierul Peștișul Mare, unde a coborât pentru a merge la rudele sale.

„Lângă autoturismul său a parcat șoferul autoturismului care l-a claxonat, care a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în zona feței, după care a lovit portiera stânga-față a autoturismului septuagenarului cu piciorul și i-a rupt maneta ștergătoarelor. Bărbatul de 76 de ani a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Hunedoara în vederea unui consult medical de specialitate”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, citat de adevarul.ro.

Tânărul din Hunedoara a fost identificat de poliţişti şi condus la sediul poliției, pentru audieri. „Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut preventiv, pentru 24 de ore”, a mai transmis IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.