Trei bărbați și o femeie, reținuți pentru tâlhărie după ce au atacat...

Trei bărbați și o femeie, reținuți pentru tâlhărie după ce au atacat o persoană pe stradă

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Orașului Sânnicolau Mare au reținut ieri trei bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani bănuiți de tâlhărie calificată.

„În fapt, în data de 12 martie 2023, în jurul orei 20:20, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din localitatea Sânpetru Mare, județul Timiș, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către mai multe persoane, ulterior, acestea deposedându-l de două telefoane mobile și 370 de lei.


În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, polițiștii au depistat în localitatea Sânpetru Mare trei bărbați în vârstă de 19, 23 și 35 de ani și o femeie în vârstă de 22 de ani, bănuiți de comiterea faptei, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, a transmis IPJ Timiș.

Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.