Trupa timișoreană de rock alternativ The Case a lansat o sesiune live...

Trupa timișoreană de rock alternativ The Case a lansat o sesiune live și susține primul concert „acasă” din acest an

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană de rock alternativ The Case a lansat „Live în Camera Obscură”, o sesiune live care expune într-un mod cinematic cele mai recente single-uri lansate în ultima perioadă. Încadrată într-un decor pe cât de inedit pe atât de atmosferic, „Live în Camera Obscură” este o producție la care s-a lucrat în detaliu, reușind să se pună într-o și mai mare valoare componenta artistică a trupei.

Un factor notabil în legătură cu piesele lansate de trupa timișoreană anul trecut este acela că producția lor a fost realizată de Enrico Tiberi, cunoscut pentru activitatea sa în cadrul unor case de discuri celebre.

La sfârșitul acestei săptămâni, trupa va susține un concert într-o nouă locație din Timișoara, Nemesis Art Club, în cadrul căruia publicul poate experimenta pe viu rezonanțele sonore expuse de trupa timișoreană în această producție recent lansată.


Concertul va avea loc vineri, 24 martie, de la ora 19, la Nemesis Art Club, aflat în incinta Bastionului Theresia din Timișoara, iar în deschidere va evolua trupa Mostre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.