”Unirea se face, nu se strigă!”. CJ Timiș a donat aparatură medicală...

”Unirea se face, nu se strigă!”. CJ Timiș a donat aparatură medicală raionulului Nisporeni

1
DISTRIBUIȚI

Centrul de Sănătate Nisporeni, din Republica Moldova, beneficiază de un aparat radiologic digital performant. Investiția a fost posibilă cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș.

Cabinetul radiologic a fost dotat cu echipament nou, performant, în cadrul proiectului ”Sprijin financiar în achiziționarea Sistemului radiologic digital pentru IMSP CS Nisporeni”, finanțat de CJ Timiș și Consiliul Raional Nisporeni (Rep.


Moldova).

”Îmi doresc să îi ajutăm în continuare pe frații noștri de peste Prut și îi încurajez și pe ceilalți președinți de consilii județene și primari să o facă. Premierul României tocmai a încheiat o vizită oficială la Chișinău, iar luni, o delegație importantă de parlamentari români va fi în Republica Moldova. Sunt adeptul mișcării de sprijin concret pentru Republica Moldova, căci vorbele trebuie să devină fapte, prin proiecte și prin întâlniri directe, în comunitate. Aceeași abordare am avut-o și când am fost primar: am finanțat dotarea cu mobilier a două grădinițe din satul Cojușna. Acum, în scurta mea vizită acolo, am fost emoționat să văd progresul din ultimii ani și, totodată bucuros că am contribuit la binele mai multor generații de copii”, a spus Alin Nica, președintele CJ Timiș.

Aparatul de radiologie de care dispunea Centrul de Sănătate Nisporeni data din anii ‘80, a mai subliniat Nica: ”Am convingerea că moldovenii sunt oameni gospodari și vor valorifica toate oportunitățile pe care le vom oferi în viitor”.

1 COMENTARIU

  1. SI de noi cine se mai ocupa????Cand mergi sa iti faci vreo analiza ori nu merg aparatele ori nu sunt fonduri…..Sa va fie rusine hoti penali ce sunteti.Ocupati-va de ai vostrii intai hotilor.Imi face scarba tot regimul asta PSD-PNL-UDMR-USR,un grup de penali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.