Unul dintre noile tramvaie ale Timișoarei a luat foc în mers UPDATE...

Unul dintre noile tramvaie ale Timișoarei a luat foc în mers UPDATE Care a fost cauza incendiului

2
DISTRIBUIȚI

Intervenție de urgență a pompierilor, după ce motorul unui tramvai Bozankaya, care transporta pasageri, a luat foc în această după-amiază. Incidentul s-a produs chiar în fața Palatului Administrativ care găzduiește consiliul județean și Prefectura Timiș, fiind implicată o garnitură care circula pe linia 6, iar vatmanul a intervenit cu extinctoare și a sunat la 112. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

În urmă cu un an, un tramvai Bozankaya, aflat încă în perioada de probe înainte introducerii în circulație, a luat foc în depoul din zona Dâmbovița, producătorul indicând atunci că ar fi fost vorba de o „eroare umană”.

UPDATE „În data de 8 martie 2023 la ora 17:32, am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un mijloc de transport în comun (tramvai), aflat în mers, pe Bulevardul Revoluției din Timișoara.


La fața locului s-au deplasat de urgență 12 pompieri din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea echipelor la locul evenimentului s-a constatat faptul că erau degajări de fum la nivelul sistemului de frânare. Aproximativ 15 persoane s-au autoevacuat, fără a se înregistra victime. În urma incendiului au ars materialele combustibile ale sistemului de frânare. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic produs în urma frecării la sistemul de frânare”, a transmis ISU Timiș.

2 COMENTARII

  1. N-a luat foc nimic, doar s-au încins saboții de frână. Cel mai probabil, din cauza frânărilor prea dese, cauzate de tâmpiții din trafic, ăia, câte unul singur în mașină. Circul doar cu mijloacele de transport în comun, cunosc bine și propriul stres psihic, și pe cel al șoferilor sau vatmanilor. La fel de rău sunt stresate, fizic, mijloacele de transport. Turcii nu au proiectat pentru NASA. Ci, probabil, pentru o Timișoara apropiată de un transport ideal. Adică… mai renunțați la mașini, deștepților.

  2. Multumim domnului robu, pentru aceste tramvaie de calitate turceasca. Pentru un oras din Balcani sunt numai bune aceste tramvaie. Probabil cand vor circula numai acestea prin oras, stiri ca asta vor fi saptamanale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.