Urmărire de la Moșnița Nouă până pe Calea Buziașului din Timișoara, după...

Urmărire de la Moșnița Nouă până pe Calea Buziașului din Timișoara, după ce un șofer a fugit de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Un șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor a fost urmărit de oamenii legii de la Moșnița Nouă la Timișoara, fiind prins pe Calea Buziașului. Acesta era băut și, pe deasupra, avea deja permisul suspendat.

„Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 592 în localitatea Moșnița Nouă, din județul Timiș, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, conducătorul auto neconformându-se semnalului și continuându-și deplasarea.


Polițiștii au procedat la urmărirea în trafic a autoturismului, acesta fiind oprit pe Calea Buziașului din municipiul Timișoara. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto în vârstă de 24 de ani fiind transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere reținut”, a transmis IPJ Timiș.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată, cercetările fiind continuate în vederea luării măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.