Vivian Saliba îți oferă cinci sfaturi de aur pentru a construi un...

Vivian Saliba îți oferă cinci sfaturi de aur pentru a construi un bankroll solid la poker

0
DISTRIBUIȚI

Vivian Saliba, una dintre cele mai cunoscute jucătoare de poker din lume, a împărtășit cu fanii ei o serie de sfaturi pentru a-i ajuta să se distreze responsabil și să își construiască un bankroll solid. Managementul bankroll-ului este un element cheie atunci când joci poker, iar cei mai buni jucători din lume știu acest lucru.

Mai ales când ești la început este foarte ușor să comiți greșeli. Tocmai de aceea, sfaturile unor jucători mai experimentați nu pot decât să ajute, în condițiile în care cel mai probabil și ei au trecut printr-un astfel de moment. Așadar, este mai bine să înveți din greșelile altora decât din ale tale. Din dorința de a-i ajuta pe jucătorii aflați la început de drum și nu numai, Vivian Saliba a dezvăluit cinci sfaturi recomandate pentru cei pasionați de poker.

1. Joacă turnee freeroll

Turneele freeroll sunt cel mai simplu mod de a construi un bankroll fără a risca nimic din banii tăi. Aceste turnee au practic mai multe avantaje. Pe lângă faptul că nu riști niciun ban, poți să exersezi, să înveți, să capeți experiență, iar dacă termini printre primii vei avea ocazia să fii recompensat și financiar sau cu un alt premiu oferit de operatorul online. Pe lângă premiile în bani se acordă și intrări la turnee mai importante, ceea ce ar însemnă că poți obține chiar și mai mult.

2. Participă la concursuri

Pe lângă turneele freeroll, o alta modalitate de a-ți construi un bankroll solid sunt promoțiile. Cei mai buni operatori online vor să le ofere utilizatorilor o experiență totală, de neuitat. În aceste condiții, clienții au posibilitatea să participe și la competiții într-un mediu profesionist, live. Un astfel de exemplu este operatorul 888poker, care organizează Midnight Poker TV Show.


Cu doar 5 dolari, utilizatorii pot intra în cursa pentru o experiență de neuitat, într-un show televizat difuzat de B1TV. Condițiile de calificare la Midnight Poker sunt foarte simplu de înțeles: În fiecare vineri are loc un satelit de calificare de 5$ pe platforma 888poker, iar primii 6 jucători obțin prezența în următoarea ediție, la care este invitată și o vedetă. Turneul online are un fond de premiere garantat de 1.000$, iar primii șase clasați ajung să lupte pentru premiile de 5.000$ garantate de organizatori. Practic, fiecare participant la Midnight Poker TV Show va obține un premiu, la care se adaugă și recompensele misterioase din acest sezon.

3. Completează provocările

Operatorii online de top vor să-și răsplătească utilizatorii fideli prin îndeplinirea unor provocări. Acestea sunt o modalitate bună de a îți îmbunătăți și mai mult bankroll-ul, iar recompensele sunt de multe ori în intrări la turnee de top și nu numai. Astfel, completarea provocărilor reprezintă o altă modalitate de participa la turnee care au fonduri de premiere mai mari. Mai mult, dacă nu ai cont pe o platformă online, cei mai mulți operatori oferă o recompensă și la înscriere. Prin intermediul ei, poți testa platforma respectivă fără să riști banii tăi, să te obișnuiești cu jocurile, să analizezi oferta și să decizi dacă ce ai găsit aici ți se potrivește.

4. Nu te grăbi

Un alt sfat prețios oferit de Vivian Saliba este legat de sumele pe care este bine să le joci când ești la început. Un vechi proverb românesc spune că graba strică treaba, iar acest lucru se aplică și când joci poker. Să-ți construiești un bankroll solid nu se poate întâmpla peste noapte, așa că este obligatoriu să ai răbdare. Este recomandat să participi la turnee sau partide care au taxă de intrare mai mică. Nu te grăbi să crești mizele peste noapte nici dacă ai succes la început. Poate fi noroc, poate ai dat de jucători mai slabi. Așteaptă o perioadă înainte să-ți analizezi evoluția și să vezi dacă poți face față la un nivel mai ridicat. De multe ori, cu cât mizele sunt mai mari, cu atât și nivelul adversarilor va crește.

5. Gestionează riscurile

Niciodată nu este bine să joci tot bugetul pe care îl ai la dispoziție. În opinia lui Vivian Saliba, este mai bine să joci 100 de turnee de 1 dolar decât unul singur de 100 de dolari. Volumul este esențial și îți permite să profiți la maxim de bankroll. Tot timpul trebuie să te joci responsabil și să nu uiți cel mai important lucru: pokerul trebuie să rămână un joc distractiv.