Yvonne a lansat un nou single, alături de producătorul muzical Vlad Rădoi,...

Yvonne a lansat un nou single, alături de producătorul muzical Vlad Rădoi, și pregătește albumul de debut

0
DISTRIBUIȚI

Artista lugojeană Yvonne a lansat un nou single împreună cu producătorul muzical timișorean Vlad Rădoi, melodia „Don’t Play Me”, care beneficiează de sun sound electronic modern. În prezent, artista, pe numele ei adevărat Yvonne Moș, pregătește albumul de debut.

„Am 21 de ani și am început să cânt la pian de la o vârstă foarte fragedă. Cu timpul am resușit să-mi antrenez și vocea. Am participat la diverse concursuri atât naționale cât și internaționale. De doi ani îmi compun propriile piese, iar în șuna decembrie a anului trecut am lansat primul meu EP «A Million Colors» ce conține șase piese.


Separat în decursul acestor doi ani am lansat trei single-uri, este vorba despre «Ignore you», «Happy» și «Real». De asemenea am scris scenariul pentru scurt metrajul «Mă bucur să te cunosc»“, a spus Yvonne, care în prezent studiază relațiile cu publicul si comunicare în limba germană în cadrul Universitații „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

În trecut, Yvonne s-a pregătit cu profesoara Eliana Zah, la Asociația „FOA – Fusion of Arts” și a participat printre altele și la fiinala concursului național Bega Music Festival din 2020.

„Am văzut un clip recomandat la întâmplare cu ea cântând o piesă scrisă de ea pe Facebook. Mi s-a părut o compoziție bună și i-am propus să lucrăm împreună pe partea de producție. Până să lansăm piesa respectivă (Just Somebody) am mai auzit și alte idei care mi-au plăcut și mi-am dat seama că va fi o colaborare pe termen lung, deoarece tot timpul a existat o energie foarte bună în studio“, a spus Vlad Rădoi, producătorul acestei piese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.