Acuzații grave la adresa medicilor de la Spitalul de Copii din Timișoara....

Acuzații grave la adresa medicilor de la Spitalul de Copii din Timișoara. O fetiță de nici trei ani a murit la scurt timp după internare UPDATE Ce a stabilit IML

1
DISTRIBUIȚI

Raisa, o fetiță în vârstă de doi ani și șase luni, a murit subit la trei ore după ce a ajuns în camera de gardă a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, iar părinții micuței sunt de părere că procedurile efectuate de cadrele medicale din urgență i-ar fi adus sfârșitul micuței.

Totul a început în urmă cu două zile, când mama a observat că pe corpul copilei au apărut câteva pete albastre.


A mers de urgență la spitalul „Louis Țurcanu”, unde a cerut ajutorul medicilor. Femeia spune că în jurul copilului s-au adunat zece rezidenți, care ar fi încuiat ușa cu cheia și nu ar fi lăsat-o să intre la copil.

Părinții sunt convinși că medicii au greșit în modul în care au acționat, iar asta i-ar fi adus sfârșitul Raisei. Aceștia povestesc că fetița nu era un copil bolnăvicios, însă în urmă cu două seri ar fi făcut febră. Medicii se apără și susțin că decesul copilei ar fi fost provocat de o boala subită.

Trupul neînsuflețit al Raisei a fost dus la Medicina Legală, urmând ca legiștii să stabilească cu exactitate cauzele decesului. Părinții Raisei vor depune o plângere pentru malpraxis la poliție, dar și la Colegiul Medicilor.

UPDATE Specialiştii de la IML (Institutul de Medicină Legală Timişoara) au stabilit că decesul micuţei a fost provocat de meningita de care aceasta suferea, care s-a acutizat pe fondul scăderii imunităţii copilului care suferea şi de o boală imunodeficitară. Culpa medicală este total exclusă în acest caz.

1 COMENTARIU

  1. Deci ce au greșit medicii???????? Nimic ! Meningita , purpura trombocitopenica ! Scrieți aiurea articole fără sa va documentați înainte ! “ părinții care nu au nicio pregătire medicală sunt de părere ca medicii au făcut nu știu ce manevra și ca de asta a murit copilul “ dar din păcate avea meningita , și sigur făcea febra de câteva zile .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.