Alertă meteo – schimbare radicală a vremii în următoarele patru săptămâni

Alertă meteo – schimbare radicală a vremii în următoarele patru săptămâni

0
DISTRIBUIȚI

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în următoarele patru săptămâni vremea în toată țara nu va mai avea aspecte extreme. Temperaturile medii vor fi cele normale la mijlocul primăverii, iar precipitațiile vor fi excedentare în jumătatea estică a țării și în regiunile extracarpatice.

În săptămâna 10– 17 aprilie, valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe tot teritoriul României.


Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 17– 24 aprilie, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nord- vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 24 aprilie – 01 mai, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent, local, în regiunile extracarpatice.

În săptămâna 01– 08 mai, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări, potrivit meteorologilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.