Aprecieri internaționale pentru artistul timișorean Sean Norvis

Aprecieri internaționale pentru artistul timișorean Sean Norvis

0
DISTRIBUIȚI

Artistul timișorean Sean Norvis are parte de o serie de aprecieri în site-urile dedicate muzicii dance din lumea întreagă. Recent, Sean Norvis a acordat interviuri site-urilor One EDM și Rave Jungle Mag, unde artistul (pe numele său adevărat Flavius Oprean) a dezvăluit o serie de amănunte interesante din cariera sa.

Tot recent, Sean Norvis a realizat un mix special pentru portalul brazilian de muzică electronică Wonderland in Rave, iar luna trecută artistul a fost invitatul special pentru un mix care a apărut pe site-ul indian de profil T.H.E – Music Essentials.

Anul trecut, Sean Norvis a participat la Amsterdam Dance Event – unul din cele mai mari festivaluri dedicate muzicii dance din întreaga lume – la care au fost invitați participanți din 146 de țări diferite, printre care și superstaruri ale muzicii electronice dance ca Martin Garrix, Carl Cox, Amelie Lens, Charlotte de Witte și Armin van Buuren.

„Pasiunea mea pentru muzică o aveam încă din liceu, eram fan Kai Tracid, Cosmic Gate,Tiesto și Paul Oakenfold.


Mama mea a fost artistă de muzică populară, deci sigur am moștenit ceva de la ea. Un eveniment important a fost în 2011 la House Parade alături de MC Steliano și Anastasia Sandu. Atunci am lansat primelemele single-uri „Sentimiento», «Caliente» și «Nasty Gurl» semnate la un label din Germania. Știu că a venit și bunica mea și a zis că i-a ajuns muzica de acolo pentru toată viața“, a povestit artistul despre începuturile sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.