Bărbat arestat preventiv pentru că a omorât intenționat o pisică. Ce pedeapsă...

Bărbat arestat preventiv pentru că a omorât intenționat o pisică. Ce pedeapsă riscă

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 41 de ani, din Vânători, județul Mehedinți, a fost arestat preventiv, marți, fiind acuzat că a ucis intenționat o pisică

Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat de o femeie din comuna Vânători, cu privire la faptul că un bărbat a ucis un exemplar felin.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor împreună cu polițiștii Secției Poliție Rurală Cujmir, fiind efectuate verificări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare.


În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că un bărbat, de 41 de ani, ar fi ucis, cu intenție, un exemplar felin, în curtea locuinței sale”, transmite Poliția Mehedinți.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți a fost prezentat Judecătoriei Vânju Mare care a admis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, în dosarul penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare.

Conform Legii 205/2004, modificată anul trecut, „uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la doi la șapte ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.