Bărbat reținut de polițişti după ce şi-a bătut fosta iubită

Bărbat reținut de polițişti după ce şi-a bătut fosta iubită

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Lugoj au reținut astāzi un bărbat în vârstă de 34 de ani bănuit de săvârșirea mai multor infracțiunii.

„În fapt, la data de 13 aprilie 2023, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Lugoj au fost sesizați de o femeie în vârstă de 28 de ani cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zilei, fostul concubin în vârstă de 34 de ani ar fi agresat-o fizic.


De asemenea, bărbatul ar fi pătruns în locuință, fără permisiunea femeii, distrugând ușa”, a transmis IPJ Timiş.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind condus la sediul Poliției Municipiului Lugoj pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”, „violarea de domiciliu” și „distrugere”.

De asemenea, față de acesta a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care i se interzice să se apropie la o distanță mai mică de 10 de metri față de femeie, domiciliul sau locul de muncă al acesteia.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, cercetările fiind continuate în vederea luării măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.