Bărbat reținut după ce a furat bunuri dintr-o clădire a unei biserici din Banat

Bărbat reținut după ce a furat bunuri dintr-o clădire a unei biserici din Banat

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Caransebeș a reținut ieri un bărbat din comuna Obreja, județul Caraș-Severin, care a furat mai multe bunuri dintr-o clădire a unei biserici din municipiu.

Un reprezentant al unității de cult a sesizat autoritățile că în perioada 15-17 aprilie, persoane necunoscute au pătruns prin forțarea ușii de acces, într-o clădire din incinta unui cimitir din Caransebeș, iar din interior au sustras două biciclete, unelte electrice, o scară din aluminiu și trei role de cablu electric.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 29 ani, din Obreja, bănuit de comiterea faptei și au recuperat o parte din bunurile sustrase, care urmează a fi restituite persoanei vătămate.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului.


Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate și recuperării întregului prejudiciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.