Casting pentru filmul documentar artistic despre grupul timișorean Pro Musica

Casting pentru filmul documentar artistic despre grupul timișorean Pro Musica

0
DISTRIBUIȚI

Asociația Culturală „Salvați Patrimoniul Timișoarei” organizează casting pentru un documentar artistic-muzical despre grupul timișorean Pro Musica. Filmul va conține interviuri cu principalii componenți ai grupului, fragmente din concertele susținute de Pro Musica din perioada 1973 – 2003, dar și reconstituiri teatralizate ale unor momente care se bazează pe mărturii ale muzicienilor-colaboratori, prieteni sau admiratori ai formației. În acest sens, în perioada 17 mai – 20 mai 2023 se organizează casting în vederea selectării unor interpreți, actori profesioniști sau amatori, pentru realizarea unor scene ficționale din istoria Pro Musica.

Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:- pentru personajele membrilor grupului, vârsta între 17 și 27 de ani;- pentru personajele cu care interacționează membrii grupului, vârsta intre 35 și 50 de ani.


– minime asemănări cu membrii grupului în diversele etape ale evoluției acestuia. Informațiile pot fi vizualizate pe pagina web Salvați Patrimoniul Timișoarei – minime cunoștințe muzicale (îndeosebi de ghitară și/sau pian) pentru cei care îi interpretează pe componenții grupului;
Într-o primă etapă, candidații sunt invitați să trimită o fotografie format jpg. pe adresa salvatipatrimoniultimisoarei@gmail.com, însoțită de o scurtă autoprezentare (data și locul nașterii, studii, ocupația actuală, date de contact – telefon, email etc). Pentru informații suplimentare sunați la telefon: 0722906236. Ulterior, candidații selectați, vor fi invitați la interviul final. Termenul limită de trimitere a fotografiilor este 16 mai 2023. Castingul va avea loc la sediul Asociației „Student Plus”, Bulevardul Take Ionescu nr. 40, Timișoara.

„Pentru a fi cât mai eficiente deciziile celor ce doresc să participe la casting, atașăm pe pagina noastră web:  fotografiile membrilor formației Pro Musica și ale altor personaje apropiate prin context formației din anii ’70 – ’90.“, au transmis inițiatorii acestui demers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.