Cinci traficanți de droguri, arestați preventiv în vestul țării. Ce au găsit...

Cinci traficanți de droguri, arestați preventiv în vestul țării. Ce au găsit polițiștii la percheziții FOTO

0
DISTRIBUIȚI

În urma perchezițiilor efectuate marți de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii DIICOT Arad, au fost descoperiți și ridicați peste 20.000 de lei și 3.000 de euro, droguri de risc, de mare risc și substanțe psihoactive, un pistol cu gaze, supus autorizării, un cântar electronic de mare precizie și peste 7.000 de țigarete (38 de cartușe) netimbrate.

„La data de 4 aprilie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea a opt persoane bănuite și măsura controlului judiciar, față de trei persoane bănuite, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe psihoactive, fără drept. La data de 5 aprilie, la propunerea formulată de către procurorii DIICOT Arad, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a cinci bănuiți și măsura arestului la domiciliu față de trei bănuiți, pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Arad.

Gruparea infracțională a fost supravegheată în perioada ianuarie – aprilie și era „specializată în procurarea, deținerea în vederea comercializării, fără drept, de droguri de risc și de mare risc, precum și substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive către consumatori din acest județ, activitate în urma căreia ar fi fost obținute venituri”.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și Inspectoratului de Poliție Județean Arad, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.


Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și de Biroul Tehnic și Criminalistică din cadrul DIICOT – Structura Centrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.