Clujencele s-au răzbunat: „U” a bătut-o la scor pe Politehnica Femina. Alb-violetele...

Clujencele s-au răzbunat: „U” a bătut-o la scor pe Politehnica Femina. Alb-violetele rămân totuşi pe locul 1

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timișoara Femina / Facebook

Politehnica Timişoara a avut un weekend prost şi la senioare. Aflate la şase puncte distanţă pe primul loc, în elita feminină, alb-violetele au pierdut importantul meci din play-off, de pe terenul campioanei „U” Cluj-Napoca. A fost un neverosimil 7-0 pentru gazde pe arena de la Iclod, după ce scorul era unul dur încă de la pauză.

Clujencele, care aveau o revanşă de luat din sezonul regular, după acel 0-3 la masa verde cu bănăţencele, au început excelent, cu un gol spectaculos marcat de Marcu încă din minutul 11.


Borţan şi Bălăceanu (2) au stabilit scorul pauzei: 4-0. După pauză „U” a mai punctat de trei ori profitând de căderea oaspetelor. Bălăceanu a făcut 5-0, după o nouă eroare a portarului Roşu, în minutul 65 iar peste alte opt minute a punctat Sighiartău. Iancu a stabilit scorul final în prelungirile jocului.

Politehnica a început cu: C. Roşu – Meluţă (cpt.), Bratu, Corneil, Ancăş, Sucilă, Kurja, Mirea, Jivan, Şodinca, Roşu.

În ciuda corecţiei severe de azi fetele de la Poli Timişoara continuă să conducă în elita feminină, acum însă avansul în faţa clujencelor a rămas de doar trei puncte. În lupta pentru titlu se poate implica şi Carmen Bucureşti, care se află la şase puncte distanţă acum şi vine în weekendul viitor pe „Ştiinţa”. Jocul e programat duminică, 30 aprilie, de la ora 13 (Pro Arena).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.