Contrabandiști prinși în flagrant cu țigări în valoare de aproape trei milioane...

Contrabandiști prinși în flagrant cu țigări în valoare de aproape trei milioane de lei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-199658960">

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Arad au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict a două vehicule care transportau țigarete susceptibile a proveni din contrabandă.

„În cadrul activităților au fost depistate în trafic, în municipiul Arad, un ansamblu rutier și o autoutilitară încărcate cu țigarete. Totodată, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție, la două imobile din Șofronea și unul din municipiul Arad. În urma activităților, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 200.000 de pachete de țigarete netimbrate (4.000.000 de țigarete), un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, o autoutilitară, un autoturism și 1.000 de euro. În baza probatoriului administrat, cinci bărbați, din Arad, București și județul Suceava, au fost reținuți, urmând a fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă”, a transmis IPJ Arad.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. La activități au luat parte polițiști din cadrul Poliției Municipiului Arad, Serviciului Criminalistic și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.